پرش به محتوای اصلی

«هراز» تا ۲۰ شهریور، دوشنبه‌ها مسدود می‌شود

کد خبر 1067791
هرازتا ۲۰ شهریور مسدود

سرهنگ ایرج کهریزی در این باره اظهار کرد: در پی اجرای عملیات خاکبرداری و اصلاح ترانشه در محور هراز در محدوده استان مازندران، این محور در زمان انجام عملیات مسدود می گردد.

کهریزی افزود: انسداد محور هراز در روزهای دوشنبه هر هفته و از روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه تا تاریخ ۲۰ شهریور ماه اجرا خواهد شد و محورهای فیروزکوه و چالوس و آزادراه تهران شمال به عنوان محورهای جایگزین استفاده خواهد شد .

وی این را هم گفت که عملیات کارگاه جاده ای در ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد از تعطیلات چند روزه متوقف می شود .

به گزارش ایسنا، رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان در پایان از رانندگانی که قصد تردد در محورهای مواصلاتی شرق استان تهران را دارند خواست، ضمن رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی و مدیریت سفر خود در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در مورد وضعیت جوی و ترافیکی جاده ها با شماره های ۷۶۲۱۹۱۰۰ و ۲۱۸۷۷۷۴۳ پلیس راه استان با پیش شماره ۰۲۱ تماس بگیرند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.