پرش به محتوای اصلی

نجات یک کارگر که داخل چاه سقوط کرده بود

کد خبر 388631
58

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از سقوط یک فرد به داخل چاه و نجات وی توسط آتش‌نشانان خبر داد.

جلال ملکی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد این حادثه اظهار کرد: ساعت. ١٣:٢٠ امروز یک مورد حادثه سقوط در چاه در جاده خاوران محله قیام دشت به سامانه ١٢۵ سازمان آتش‌نشانی اعلام شد و دو ایستگاه به محل اعزام شدند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اضافه کرد: محل حادثه یک ملک خصوصی بود و چاهی به عمق حدود ٨٠متر در آن وجود داشت که مدت‌ها استفاده نمی‌شد و کارگران مشغول کار در آن بودند و هنگامی که یکی از کارگران در حال پایین رفتن یا بالا آمدن از چاه بود؛ وسیله بالابرنده دچار نقص شد و این فرد به انتهای چاه سقوط کرد.
وی با اشاره به عملیات آتش‌نشانان گفت: آتش‌نشانان پس از ایمن‌سازی وارد چاه شدند و این فرد را که کارگر ایرانی حدودا ٣۵ساله بود خارج کردند.
وی افزود:این فرد زنده نجات یافت اما دچار آسیب دیدگی هایی شده بود که به عوامل اورژانس تحویل داده شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.