پرش به محتوای اصلی

لودریان ۱۶ دی ماه به تهران می آید

کد خبر 184636
84

منابع فرانسوی اعلام کردند که وزیر امور خارجه این کشور ۱۶ دی ماه به تهران خواهد آمد.

به گزارش بازتاب به نقل از خبرنگار فرانس ۲۴، «ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه، روز ششم ژانویه (۱۶ دی) به تهران می آید.

این خبرنگار گفت: سفر لودریان به تهران، یک روزه خواهد بود و در جریان این سفر، مسائل منطقه ای و آماده سازی مقدمات سفر «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه به تهران مورد بحث قرار خواهد گرفت.

گفتنی است که پیش ازاین «آگنه روماته اسپاین» سخنگوی وزارت خارجه فرانسه اعلام کرده بود که سفر لودریان به تعویق افتاده است.

وی گفته بود: آقای وزیر ۹ نوامبر (۱۸ آبان ماه) در مصاحبه ای گفته بود که به زودی به تهران سفر می کند؛ لذا ما در حال بررسی تاریخ دقیقی برای این سفر هستیم که برای دو طرف مطلوب باشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.