پرش به محتوای اصلی

میلیونر اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حبس شد

کد خبر 845166
میلیونر اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حبس شد

یعقوب ابوالقیان، میلیونر اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران با دستبند ردیابی الکترونیکی حبس خانگی شد.

سیاستمدار پیشین و مالک شرکت ساختمانی که ساکن شهر «هورا»ی بدوی در شمال ناحیه نگیف است در ماه ژوئیه در دادگاه ناحیهٔ جنوبی بئرشبا به ارتباط با یک «جاسوس خارجی» و انتقال اطلاعات به ایران متهم شده بود.

پیشتر سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل، شاباک اعلام کرده بود که این تاجر اسرائیلی اطلاعات محرمانه را از طریق رابطی در لبنان به نیروهای امنیتی ایران منتقل کرده است.

با این حال برخی منابع خبری اسرائیل در همان زمان اعلام کردند که ابوالقیان اطلاعات «بی ارزش» به ایرانیان منتقل کرده است. انتقال اطلاعات در مورد جزئیات تردد «بنی گانتس»، وزیر دفاع اسرائیل از جمله مواردی بود که گفته شد توسط این میلیونر اسرائیلی به مقام امنیتی ایران منتقل شده است.

به گزارش همشهری آنلاین، با وجود این شاباک پس از انجام تحقیقات از یعقوب ابوالقیان که در دهم ژوئیه سال جاری میلادی بازداشت شده بود، اعلام کرد که او اطلاعات بروز شده‌ای از وقایع اسرائیل را در اختیار ایران گذاشته است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.