پرش به محتوای اصلی

موظفیم در برابر جوانان با بردباری و صبوری رفتار کنیم

کد خبر 217883
51

استاندار یزد با تأکید بر این‌که موظف هستیم با بردباری و حوصله با نسل سوم ارتباط مؤثری داشته باشیم،گفت: وظیفه‌داریم همه داشته‌های بزرگ انقلاب اسلامی ایران را سخاوتمندانه به آن‌ها منتقل کنیم و حتی در برابر نقدهای نسل جوان بردباری نشان داده و صبوری کنیم .

به گزارش ایسنا،‌ «محمود زمانی قمی» ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر اظهار کرد: در روزهای بسیار حساس و در آستانه 40 سالگی انقلاب قرار داریم لذا باید برای ادامه این مسیر همیشه جاوید به موضوع دفاع مقدس و مشارکت همه ملت ایران در این عرصه توجه داشته باشیم .

وی بابیان این‌که با ورود هدف‌های متعالی این نهضت همیشه جاوید، باید مسیرهای بقای آن را به‌درستی شناسایی کرده و بر همان مسیرها گام برداریم؛ افزود: دفاع مقدس گنجینه بسیار گران‌ بهایی است که تا قرن‌ها می‌تواند راهنمای بشریت باشد .

استاندار یزد گفت: در شرایطی که تقریباً هیچ امکاناتی را نداشتیم و همه جهان با تمام امکانات و توان خود به مرزهای انقلاب و کشور حمله کرده بود تا نهضت و انقلاب را به چالش بکشند به نتیجه نرسیدند و توانستیم با خون شهدای خود جریان انقلاب و اداره جامعه با دین را زنده نگه‌داریم .

زمانی قمی بابیان این‌که مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس یکی از راه‌های ارج نهادن به ارزش‌های دفاع مقدس است؛ تصریح کرد: خوشبختانه مجموعه فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان یزد با همه هدف‌های متعالی خود به فرجام رسیده و همه می‌توانند از این گنجینه استفاده کنند. به‌ویژه نسل جوانی که با کنجکاوی همه موضوعات گذشته را تعقیب می‌کند .

این مقام مسئول با تأکید بر این‌که ما نیز موظف هستیم با بردباری و حوصله با نسل سوم ارتباط مؤثری داشته باشیم؛ اظهار کرد: وظیفه‌ داریم همه داشته‌های بزرگ انقلاب اسلامی ایران را سخاوتمندانه به آن‌ها منتقل کنیم و حتی در برابر نقدهای نسل جوان بردباری نشان داده و صبوری کنیم .

وی بابیان این‌که وظیفه ‌داریم طرفداران و پیروان این جریان باارزش را هرروز افزایش دهیم؛ افزود: انجام این مهم اقتضائاتی ازجمله صبر و بردباری و گوش دادن به حرف‌های آن‌ها را لازم دارد، چراکه انقلاب اسلامی ایران دارای ظرفیت بسیار بالایی است .

وی با تأکید بر این‌که انقلاب اسلامی ایران پیرو سنت علی ابن ابیطالب و امام صادق (ع) بر پایه صبر و بردباری است؛ گفت: الگوهای ما با بردباری با مخالفان خود روبرو می‌شدند و با بردباری به دین اسلام دعوت می‌کردند و موفق می‌شدند .

زمانی قمی با اشاره به این‌که افتخار می‌کنیم که از شیعیان ائمه‌ای هستیم که این ویژگی‌ها را داشتند؛ اظهار کرد: باید سفره انقلاب اسلامی ایران با همین شیوه‌ها گسترده شود چراکه این خیمه بسیار بزرگ است و میلیاردها انسان تشنه حقیقت و آزادی می‌توانند زیر این خیمه قرار گیرند که بخشی از رسالت‌های انقلاب اسلامی ایران به مسئولین نظام سپرده‌شده است .

وی بابیان این‌که در آستانه 40 سالگی و بلوغ انقلاب قرار داریم و امید است ما هم بااخلاق و برخورد حرفه‌ای بالغ شویم و نسبت به برخی رفتارها و مسائل در کشور به بلوغ برسیم؛ تصریح کرد: همه رفتارها باید اخلاقی باشد چون انقلاب ما اخلاقی بود و تمسک به روحیه اخلاقی بسیار با ارزش است و انسان تشنه اخلاق با رفتارهای بااخلاق ما جذب می‌شود .

استاندار یزد با تأکید بر این‌که در ذات انقلاب اسلامی ما رعایت اخلاق نهفته است اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران پیرو اخلاق بوده است و امید است با همین مسیرهای باارزش از این انقلاب حفاظت شود .وی بابیان این‌که هیچ نگرانی از این موضوع نداریم که برخی این نهضت را نپسندند؛ خاطرنشان کرد: مهم این است که ما بر هدف‌های متعالی خود ایستاده و هیچ هراسی نداریم و مسیر درست انقلاب را تداوم خواهیم بخشید.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.