پرش به محتوای اصلی

موتورسواران متخلف از ۳۰ بهمن توقیف می‌شوند

کد خبر 887705
موتورسواران متخلف از ۳۰ بهمن توقیف می‌شوند

سردار رحیمی گفت: در این طرح به جد با تخلفات موتورسیکلت سواران برخورد خواهد شد و موتورسیکلت‌های متخلف در ۱۰۰ ایستگاه حداقل ۱۲ ساعت توقیف می‌شوند و از آن‌ها تعهد گرفته خواهد شد.

به گفته رئیس پلیس تهران بزرگ عبور از چراغ قرمز، حرکات مخاطره آمیز، حرکت در جهت خلاف مسیر عبور، عبور از پیاده رو، عبور از خط ویژه، تخلفات پلاک شامل پلاک مخدوش، پوشش پلاک و فاقد پلاک، حمل بار‌های نامتعارف، رانندگی بانوان و فاقدین گواهی نامه، موتورسیکلت سواران فاقد مدرک شامل کارت موتور بیمه نامه و گواهی نامه، ایجاد آلودگی صوتی و صدا‌های ناهنجار از جمله این تخلفات است.

بالغ بر ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار موتورسیکلت در تهران وجود دارد و ۴۶ درصد جانباختگان تصادفات موتورسیکلت سواران هستند.

اجرای طرح ویژه ترافیکی از اول اسفند

باشگاه خبرنگاران جوان، سردار رحیمی گفت: طرح ویژه ترافیکی برای کنترل ترافیک روزهای پایانی سال از اول اسفند اجرا و تا پایان اسفند ادامه خواهد داشت و ساعت پایان کار طرح ویژه نیز ساعت ۲۲ است.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.