پرش به محتوای اصلی

مهار آتش‌سوزی بیمارستان امام خمینی ایلام/ فیلم

کد خبر 1132186

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی ایلام از مهار آتش‌سوزی در بخش سی‌تی‌اسکن بیمارستان امام خمینی خبر داد.

نصرت‌اله لطفی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی ایلام، اعلام کرد که آتش‌سوزی که از بخش سی‌تی‌اسکن بیمارستان امام خمینی آغاز شده بود، پس از یک ساعت و ۱۵ دقیقه تلاش نیروهای آتش‌نشانی مهار شد.

وی افزود: این حادثه در طبقه منفی یک بیمارستان رخ داد و نیروهای آتش‌نشانی توانستند بیماران و کادر درمانی از جمله کارکنان بخش‌های سی‌تی‌اسکن، آزمایشگاه، رادیولوژی و انبارداران را تخلیه کنند. همچنین طبقه اول که شامل اورژانس و مراقبت‌های ویژه بود، به طور کامل تخلیه شد.

لطفی توضیح داد که آتش‌سوزی باعث درگیری شدید این طبقه با دود و حرارت شده و هنوز علت دقیق وقوع آن در دست بررسی است. وی همچنین اعلام کرد که به دلیل حساسیت دستگاه سی‌تی‌اسکن و تجهیزات جانبی آن، این بخش خسارت قابل توجهی دیده و فعلاً از مدار فعالیت خارج شده است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی ایلام بر لزوم ایجاد ایستگاه آتش‌نشانی در محوطه یا نزدیکی بیمارستان امام خمینی تأکید کرد و گفت: این بیمارستان به عنوان مرکز درمانی اصلی استان ایلام، نیازمند چنین ایستگاهی به دلیل حجم بالای مراجعات و موقعیت حساس آن در هسته مرکزی شهر است.

وی همچنین خواستار بازنگری در سطح ایمنی تجهیزات درمانی و مراکز درمانی استان توسط کارشناسان شد تا از وقوع حوادث مشابه در آینده جلوگیری شود.

به گزارش ایرنا، بخش سی‌تی‌اسکن بیمارستان امام خمینی(ره) ایلام یکی از بخش‌های حیاتی استان است که نقشی اساسی در تشخیص بیماری‌ها و ارائه خدمات به بیماران ایفا می‌کند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.