پرش به محتوای اصلی

معلول: هدف ما قهرمانی در آسیاست/چشم زخم باعث مصدومیت بازیکنان اصلی ما شد!

کد خبر 347376
13

سرمربی الدحیل قطر پس از دیدار با پرسپولیس در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا هدف اصلی خودشان را قهرمانی در آسیا عنوان کرد.
نبیل معلول، سرمربی تیم فوتبال الدحیل در مصاحبه با روزنامه الوطن قطر درباره هدفشان در لیگ قهرمانان آسیا گفت: هدف اصلی ما قهرمانی در آسیا و راه یابی به رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان است. می‌خواهم دوباره تاریخ را تکرار کنم، چون با تیم الترجی تونس موفق به این کار شدیم و به جام باشگاه‌های جهان راه پیدا کردم. به نظرم تمام مسئولان باشگاه الدحیل نیز من را برای رسیدن به این هدف حمایت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، وی درباره مصدومیت چند بازیکن کلیدی اش در مدت زمان کوتاهی که به الدحیل آمده این طور واکنش نشان داد و گفت: اولا مصدومیت قضا و قدر الهی است، اما به نظرم چشم زخم حسودان باعث شد تا بازیکنان کلیدی ما یکی پس از دیگری مصدوم شوند. یوسف المساکنی و پس از آن کریم بوضیاف و پس از آن اسماعیل محمد و الان عاصم مادبو همه قربانی چشم زخم حسودان هستند و چشم زخم حق است.

الدحیل رقیب پرسپولیس در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا است. بازی رفت این دو تیم در تاریخ ۶ شهریور در دوحه برگزار می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.