پرش به محتوای اصلی

مسئله اصلی کشور اقتصاد، نابسامانی‌های بازار ارز و گرانی‌ها است

کد خبر 363302
67

رئیس مجلس خبرگان مسئله اصلی کشور را اقتصاد، نابسامانی‌های بازار ارز و گرانی‌ها خواند و خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی با توجه به گرفتاری‌های مردم، نیازمند حرکت انقلابی و جهادی هستیم.

به گزارش مهر، آیت‌الله جنتی رئیس مجلس خبرگان در دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی به تشکیل هیات اندیشه‌ورز در این مجلس اشاره کرد و گفت: علاوه بر تدوین آیین نامه اجرایی هیئت‌های اندیشه‌ورز، کارگروه‌هایی نیز با موضوعات دین و فرهنگ، اقتصادی، اجتماعی- سیاسی، علم و فناوری و حقوقی- قضایی تشکیل شده و در حال فعالیت هستند.

رئیس مجلس خبرگان مسئله اصلی کشور را اقتصاد، نابسامانی‌های بازار ارز و گرانی‌ها خواند و خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی با توجه به گرفتاری‌های مردم، نیازمند حرکت انقلابی و جهادی برای عبور از مشکلات هستیم.

همچنین آیت‌الله موحدی کرمانی نایب رئیس مجلس خبرگان با برشمردن محورهای سخنان نمایندگان خبرگان در اجلاسیه اخیر گفت: به دلیل مشکلات اقتصادی مردم، موضوع اجلاس اخیر مجلس خبرگان به مسائل اقتصادی و میزان موفقیت قوای سه‌گانه در حل آنها اختصاص داده شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.