پرش به محتوای اصلی

مریلا زارعی هم به جمع مجریان می‌پیوندد؟

کد خبر 406507
53

مدیر روابط عمومی شبکه نسیم درباره ساخت برنامه‌ای تحت عنوان «مادرشو»، گفت: فعلاً خبری دقیقی نمی‌توان ارائه داد، چون هنوز طرح به قوام نرسیده است.

امروز خبری در محافل رسانه‌ای دست به دست شد مبنی بر پیوستن مریلا زارعی به جمع بازیگرانی که این روزها در تلویزیون برنامه اجرا می‌کنند.

نام برنامه‌ای تحت عنوان «مادرشو» به میان آمد که خانم بازیگر آن را اجرا کند. برنامه‌ای که محورکلی آن درباره راه و رسم مادر بودن است.

اما امیرعباس اشرف مدیر روابط عمومی شبکه نسیم به تسنیم گفت: بگذارید همان جمله‌ای که درباره این برنامه و اجرای خانم زارعی مطرح شده را تکرار کنم که تا یک برنامه از مرحله ایده به نقطه تولید برسد، گاه فاصله‌ای چند ساله طی می‌شود. این یعنی با قاطعیت نمی‌توان مریلا زارعی را مجری دانست. فعلاً تا الان خبری نشده و هر طرحی تا به قوام نرسد نمی‌توان در مورد تولید و خبری درباره اجرای شخصیتی مطرح کرد.

او درباره کنداکتور جدید با توجه به تغییرات ساختاری و فصل جدید آغاز پخش‌های برخی از برنامه‌ها همچون «خندوانه»، گفت: باید منتظر بمانیم تا شورای کنداکتور برگزار شود و ساعت و روزهای پخش این برنامه‌ها به طور کامل به سمع و نظر مخاطبین برسد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.