پرش به محتوای اصلی

مراسم بهترین بازیکن سال آسیا لغو شد / بیرانوند دوباره نامزد شد

کد خبر 772930
مراسم-بهترین-بازیکن-سال-آسیا-لغو-شد

روزنامه عربستانی از علیرضا بیرانوند به عنوان یکی از ۶ نامزد برای انتخاب بهترین بازیکن سال آسیا خبر داد.

در حالی که نام چند بازیکن ایرانی در لیست اولیه نامزدهای بهترین بازیکن سال آسیا قرار دارد روزنامه الریاضیه عربستان خبر از لغو برگزاری مراسم امسال داده است. این روزنامه عربستانی به نقل از یک منبع رسمی در کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد که AFC بعد از تحولات اخیر ویروس کرونا و نگرانی های جدیدی که این ویروس خطرناک به وجود آورده است قصد دارد که مراسم انتخاب بهترین بازیکن قاره را لغو کند.

این منبع گفت: در جلسه ای که اخیرا برگزار شد قرار بر این شد که به مرحله سوم که شامل انتخاب ۶ بازیکن است اکتفا شود.

وی افزود: این ۶ بازیکن نامزد در سال ۲۰۲۰ نامشان در لیست بهترین های سال ۲۰۲۱ قرار خواهد گرفت. در امتیازدهی ها اکرم عفیف با کسب ۳۴ امتیاز در رده اول قرار داشت. سالم الدوسری با ۳۳ و احمد الظفیری با ۳۳ در رده دوم و سوم قرار گرفتند.

به گزارش همشهری آنلاین، با این خبر مراسم بهترین های سال ۲۰۲۰ لغو شد و ۶ نامزد بهترین ها در سال ۲۰۲۰ که یکی از آنها علیرضا بیرانوند دروازه بان ملی پوش کشورمان بود به دلیل لغو این مراسم نامشان در لیست ۲۰ بازیکن برتر سال ۲۰۲۱ قرار می گیرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.