پرش به محتوای اصلی

محرومیت ۱۴ ماهه دارنده ۱۲ مدال المپیک!

سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۷ ۹:۱۸
30

یکی از بهترین شناگران تاریخ آمریکا با محرومیت ۱۴ ماهه مواجه شده است.

آژانس ضد دوپینگ آمریکا اعلام کرد که «رایان لاکتی» شناگر سرشناس این کشور محرومیت 14 ماه‌اش را به دلیل استفاده از مواد نیروزا به صورت غیرمجاز پذیرفته است.

این محرومیت پس از آن برای لاکتی درنظر گرفته شد که روز 24 می 2018 فیلمی از او در حال تزریق مواد منتشر شد. طبق قوانین تزریق وریدی بیش از 100 میلی‌لیتر در یک دوره 12 ساعته بدون دستور ممنوع است و بر همین اساس نیز محرومیت 14 ماهه لاکتی از همان زمان انتشار فیلم آغاز شده است.

لاکتی 33 ساله که یکی از بهترین شناگران تاریخ آمریکا است، مدال‌های زیادی را در کارنامه دارد که از جمله آنها می‌توان به 6 طلا، 3 نقره و 3 برنز در المپیک‌های 2008، 2012 و 2016 و 39 مدال طلا در مسابقات قهرمانی جهان اشاره کرد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.