پرش به محتوای اصلی

مجوز واردات هواپیما صادر شد

کد خبر 492479
واردات هواپیما

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از صدور مجوز واردات تعدادی هواپیما به کشور از سوی این سازمان خبر داد و گفت: کانال مالی برای خرید این هواپیماها تعیین شده است.

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی اخیرااز تلاش برای خرید تعدادی هواپیمای جدید و توسعه ناوگان هوایی کشور خبر داده بود.

وی درمورد نو یا دست دوم بودن این هواپیماها تنها به ذکر این نکته بسنده کرد که هواپیماهای مذکور «هواپیماهای خوب»ی هستند.

در همین ارتباط علی عابدزاده، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در گفت وگو با مهر، درباره جزئیات خرید این هواپیماها اظهار داشت: قرار است به زودی تعدادی هواپیما از سوی شرکت های واردکننده هواپیما که همان شرکت های هواپیمایی هستند، وارد ناوگان حمل و نقل هوایی کشور شوند و سازمان هواپیمایی کشوری مجوز واردات این هواپیماها را صادر کرده است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: ما به عنوان نهاد حاکمیت واردکننده نیستیم و دخالتی در کار نداریم ؛خود شرکت های هواپیمایی واردکننده این هواپیماها هستند.

وی درباره کانال مالی واردات این هواپیماها نیز گفت: خود ایرلاین‌ها کانال مالی برای واردات این هواپیماها را ایجاد کرده اند.

عابدزاده از بیان نام کشورهای فروشنده هواپیما به ایران خودداری کرد.

البته دیروز سید احسن علوی، عضو کمیسیون عمران مجلس گفته بود عراق و ترکیه برای ایجاد شرکت های واردکننده هواپیما به ایران اعلام آمادگی کرده اند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.