پرش به محتوای اصلی

مجوز افزایش قیمت خودروها صادر شد

کد خبر 361309
16

وزیر صنعت، معدن و تجارت از حذف شورای رقابت از فرایند قیمت گذاری خودرو خبر داد و گفت: از این پس ستاد تنظیم بازار همراه با سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مسئولیت نظارت بر بازار خودرو را خواهند داشت.

محمد شریعتمداری در نشست مشترک با کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان این خبر گفت: براین اساس خودروهای کمتر از 45 میلیون تومان افزایش 7.5 و خودروهای بالای 45 میلیون 9.5 میلیون تومان افزایش قیمت خواهند داشت.

به گزارش بازتاب به نقل از عصر خودرو، وی ادامه داد: خط تولید خودروهای پرتیراژ مشکلی ندارد و به محض دریافت قطعه، خودروهای ناقص تکمیل و وارد بازار خواهد شد.

این تصمیمات در حالی در جلسه امروز عصر کمیسیون صنایع و معادن اخذ شده که شورای رقابت با برگزاری جلسه ای با حضور اعضای خود، صدور مجوز افزایش قیمت خودرو را به دلیل نبود مستندات و استعلام های مربوطه از سوی بانک مرکزی به تعویق انداخته است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.