پرش به محتوای اصلی

مترو بعد از گرانی بنزین شلوغ تر شده است

کد خبر 660490
مترو بعد از گرانی بنزین شلوغ تر شده است

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: می دانم که بعد از گرانی بنزین ، مترو شلوغ تر از گذشته شده است.

محسن هاشمی در ابتدای جلسه علنی امروز شورای شهر تهران در خصوص جلسه هم اندیشی صبح امروز اعضای شورای شهر تهران گفت: این جلسه بدون حضور شهردار تهران برگزار شد.

 

وی افزود: در ابتدای این جلسه درخصوص اساسنامه تیپ شرکتها و سازمانهای تابعه شهرداری تهران صحبت شد.

 

محسن هاشمی گفت: خوشبختانه این اساسنامه به تایید وزارت کشور رسیده و از این پس باید شرکتها براساس این اساسنامه فعالیت کنند.

 

رییس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد پس از آن در خصوص ایران ۱۴۰۰ صحبت شد زیرا یک لایحه ای از سوی شهرداری تهران باید به شورا بیاید تا درخصوص اقدامات مدیریت شهری برای هرچه بهتر برگزار کردن برنامه های ایران ۱۴۰۰ تصمیم گیری شود.

 

وی همچنین درخصوص استعفای پورسید آقایی نیز گفت: در این خصوص هم اعضای شورا صحبت های داشتند و عده ای از این موضوع ناراحت بودند.

 

به گزارش فارس ،محسن هاشمی همچنین درخصوص اینکه آیا به تازگی از مترو استفاده کرده آید یا خیر گفت: بله استفاده کرده ام و میدانم بعد از گرانی بنزین فوق العاده شلوغ تر از گذشته شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.