پرش به محتوای اصلی

مارادونا در امارات زیر تیغ رفت

دوشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۰۵
14

ستاره پیشین فوتبال جهان در بیمارستانی در دبی زیر تیغ جراحی رفت و رباط شانه خود را به تیم پزشکی متخصص جراحی سپرد.

به گزارش فارس، دیگو آرماندو مارادونا با موفقیت عمل جراحی رباط شانه خود را پشت سر گذاشت. این عمل جراحی یک ساعت و نیم طول کشید و به استناد گزارش پزشکی، کاملا موفقیت آمیز بود.

رباط های شانه چپ مارادونا در این جراحی به وضعیت اولیه و مطلوب باز گشته‌اند و گویا مارادونا از دو سال پیش باید این عمل جراحی را تجربه می‌کرد اما مدام آن را به عقب می‌اندخت.

کلینیک مرکزی متعلق به دکتر رامی حامد در دبی پذیرای مارادونا بوده و خانواده و وکیل مارادونا به خاطر زحمات این تیم پزشکی تشکر کرده‌اند. مارادونا روز جمعه از ونزوئلا به دبی بازگشت و برای این جراحی آماده شد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.