پرش به محتوای اصلی

لپ تاپ های همیشه آنلاین ساخته می شوند

کد خبر 169575
3

یک شرکت تولید کننده رایانه مشغول ساخت لپ تاپ هایی است که با کمک اینترنت سیم کارت همیشه آنلاین هستند.
به گزارش بازتاب به نقل از دیجیتال ترندز، مایکروسافت مشغول ساخت فناوری برای دستگاه های مجهز به ویندوز ۱۰ است تا رایانه هایی همیشه آنلاین بسازد.

در همین راستا طرحی به نام eSIM برای ویندوز ۱۰ ارائه کرده که به زودی به همه کاربران اجازه می دهد لپ تاپ هایشان را درهر نقطه ای به وسیله اینترنت موبایل به اینترنت متصل کنند. به این ترتیب نیازی به یک هات اسپات وای فای نخواهد بود.

این نوع لپ تاپ ها چندان قدرتمند نیستند اما باتری های بادوام، قابلیت اتصال به اینترنت سیم کارت را دارند و به همین دلیل به طیف جدیدی از لپ تاپهای همیشه آنلاین مشهور شده است.

به هرحال در طرح جدید مایکروسافت، می توان سیم های فیزیکی را در دستگاه قرار داده و در محل فروش فعال کرد، یا آنکه یک سیم کارت با پروفایل دانلود شده از خدمت ابر در دستگاه تعبیه و از راه دور فعال می شود.

این طرح درحالی اعلام می شود که لپ تاپ های کوالکام نیز به زودی از اینترنتLTEپشتیبانی خواهند کرد.

پشتیبانی کامل این طرح نیازمند همکاری با اپراتورهای موبایل است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.