پرش به محتوای اصلی

لغو محدودیت‌های سفر دیپلمات‌های ایرانی به آمریکا

کد خبر 786581
لغو-محدودیت‌های-سفر-دیپلمات‌های-ایرانی-به-آمریکا

دولت بایدن اعلام کرد محدودیت‌های سفر دیپلمات‌های ایرانی برای شرکت در جلسات سازمان ملل در نیویورک را لغو کرده است.

دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا دیروز پنجشنبه محدودیت‌های سفر را برای حضور دیپلمات‌های ایرانی در جلسات سازمان ملل در نیویورک لغو کرد.

همچنین گفته می شود دیپلمات‌های کشورهایی از قبیل ایران و کره شمالی مجوزهای محدودی برای تردد در داخل نیویورک و اطراف آن خواهند داشت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، پیش از این دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا در اقدامی حضور دیپلمات‌های ایرانی برای شرکت در نشست‌های سازمان ملل در نیویورک را ممنوع کرده بود.

ساعاتی پیش ریچارد میلز، نماینده موقت آمریکا در سازمان ملل در نامه‌ای به شورای امنیت اعلام کرد دولت بایدن تلاش دولت ترامپ را برای اعمال مجدد تحریم‌های بین المللی علیه ایران لغو کرده است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد واشنگتن دعوت اروپا برای مذاکره با ایران در قالب نشست برجام را می‌پذیرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.