پرش به محتوای اصلی

لاپید: بن گویر آبروی اسرائیل را برده است

کد خبر 1062773
لاپید: بن گویر آبروی اسرائیل را برده است

لاپید اضافه کرد: بن‌گویر در یک توییت نابخشودنی یک کلمه‌ای موفق شد اسرائیل را از تهران تا واشنگتن مسخره و شرمنده کند.

وی اضافه کرد: هرکس به‌جز نتانیاهو نخست‌وزیر ‌بود، امروز صبح او را از کابینه اخراج می‌کرد. بن گویر گفت: حتی وزرایی که در کنار نتانیاهو نشسته و مثل گوسفند سکوت می‌کنند هم در برابر اقدامات او مسئولند. آنها بخشی از شکست نابخشودنی امنیت و ارزش اسرائیل هستند.

«ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی روز جمعه در واکنش به خرابکاری ناموفق مزدوران این رژیم که در واکنش به عملیات موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی در سرزمین های اشغالی فلسطین انجام شد در توئیتی یک کلمه ای نوشته بود: ضعیف.

حوالی ساعت ۴ بامداد امروز، پدافند هوایی پایگاه هشتم شکاری اصفهان برای رهگیری به کار افتاد و صدای پدافند از سمت شمال شرق اصفهان بگوش رسید. امیر سرتیپ دوم میهن‌دوست، ارشد نظامی آجا در اصفهان نیز در این رابطه گفت: این صدا، مربوط به شلیک پدافند هوایی اصفهان به یک شیء مشکوک بوده و هیچ خسارت و حادثه‌ای نداشته‌ایم.

 منبع: ایرنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.