پرش به محتوای اصلی

قیمت جهانی نفت امروز ۱۳۹۷/۰۷/۲۷

کد خبر 395779
12

پس از کاهش قابل توجه قیمت نفت در جلسه گذشته، قیمت نفت امروز به دلیل تداوم تنش ها بر سر قتل روزنامه نگار سعودی توسط رژیم ریاض اندکی افزایش یافت

به گزارش بازتاب به نقل از رویترز، پس از کاهش قابل توجه قیمت نفت در جلسه گذشته به دلیل جهش میزان ذخایر نفت خام آمریکا، قیمت نفت امروز به دلیل تداوم تنش ها بر سر قتل روزنامه نگار سعودی توسط رژیم ریاض با افزایش همراه بود.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا، امروز با 9 سنت افزایش به 68 دلار و 74 سنت رسید. قیمت نفت خام آمریکا در پایان جلسه دیروز با 3 درصد افت، برای اولین بار در طی یک ماه اخیر به زیر 70 دلار رسیده بود.

قیمت هر بشکه نفت برنت برای تحویل در ماه دسامبر هم پس از کاهش 1.7 درصدی در جلسه قبل، امروز 12 سنت افزایش داشت و به 79 دلار و 41 سنت رسید.

گزارش اداره اطلاعات انرژی دولت آمریکا حاکی است، میزان ذخایر نفت خام این کشور در طی هفته گذشته 6.5 میلیون بشکه افزایش داشته که چهارمین افزایش هفتگی متوالی بوده است. این افزایش تقریبا 3 برابر بیشتر از پیش بینی تحلیلگران بوده است.

با وجود اینکه تولید نفت آمریکا در هفته گذشته به دلیل تاثیرات ناشی از طوفان مایکل 300 هزار بشکه کاهش داشت و به 10.9 میلیون بشکه در روز رسید، میزان ذخایر نفت خام این کشور به شدت افزایش داشته است.

قانونگذاران آمریکایی انگشت اتهام ناپدید شدن یکی از منتقدان جدی رژیم ریاض را به سمت آل سعود نشانه رفته اند و گفته اند ممکن است به این بهانه ریاض را هدف تحریم قرار دهند.

فشار دولت های غربی بر ریاض جهت ارائه توضیح بیشتر در مورد ناپدید شدن جمال خاشقچی شدت گرفته، اما اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا نشان می دهد که کاخ سفید اقدام بیشتری در این زمینه علیه سعودی ها صورت نخواهد داد، به ویژه پس از آنکه عربستان گفته تحقیقاتی را در این زمینه انجام خواهد داد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.