پرش به محتوای اصلی

جزئیات قتل ناجوانمردانه افسر راهنمایی و رانندگی در زاهدان/ فیلم

کد خبر 924155

افسر پلیس راهور که در مسیر بازگشت به خانه سه مرد جوان را به‌عنوان مسافر سوار خودرو کرده بود با شلیک گلوله آنها به قتل رسید اما مردان جنایتکار پس از واژگونی خودروی مسروقه دستگیر شدند.
سردار احمد طاهری، فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در تشریح این حادثه اظهار داشت: ساعت ۲۲:۱۴ پانزدهم تیرماه خبر قتل یکی از مأموران جان برکف پلیس راهور استان توسط چند سارق مسلح در «بلوار معلم» زاهدان اعلام شد و بلافاصله تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی استان در صحنه حاضر شدند.

قتل مامور راهنمایی- مرتضوی

در تحقیقات اولیه کارآگاهان پلیس مشخص شد این افسر پلیس با خودروی شخصی خود در مسیر برگشت به منزلش بوده که با نیتی انسان دوستانه سه جوان را که کنار خیابان منتظر خودرو بودند برای رساندن به مقصدشان سوار می‌کند. اما بین راه مردان مسلح با تهدید کلت کمری قصد سرقت خودروی این مأمور را داشتند که با مقاومت وی رو به رو شده و با شلیک دو گلوله او را به قتل رساندند سپس جسد وی را کنار خیابان رها و خودرویش را سرقت کردند .

قاتلین شهید ستوان محمد مرتضوی
لحظاتی پس از این سرقت متهمان با خودروی مسروقه در مسیر یکی از روستا‌های اطراف زاهدان در حرکت بودند که خودرو واژگون شد و متهمان پای پیاده از صحنه متواری شدند.
سردار طاهری بیان کرد: بلافاصله تیمی متشکل از کارآگاهان زبده پلیس آگاهی استان مأمور شناسایی و دستگیری سریع قاتلان شدند و در نهایت هر سه عامل این جنایت که ۲۱، ۲۲ و ۲۵ ساله بودند شناسایی و در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه داخل مخفیگاه شان در یکی از محلات حاشیه شهرستان زاهدان دستگیر شدند. متهمان ضمن اقرار به جنایت ارتکابی در تحقیقات تکمیلی پلیس تاکنون به پنج فقره سرقت مسلحانه خودرو، تلفن همراه و اموال شهروندان در سطح معابر عمومی شهرستان زاهدان اقرار کرده‌اند.

به گزارش روزنامه ایران؛ رئیس پلیس راهور فراجا نیز روز گذشته با بیان اینکه شهید ستوان یکم محمد مرتضوی در زمان فراغت خود برای کمک به مخارج زندگی اقدام به مسافرکشی می‌کرده است، گفت: ۳ مرد جوان به‌ عنوان مسافر، سوار بر خودروی شهید مرتضوی شدند و در ادامه مسیر با انگیزه سرقت با سلاح جنگی این مأمور پلیس را از ناحیه کتف هدف شلیک گلوله قرار دادند!

متهمان پس از تصاحب خودرو، یک گلوله دیگر به سمت شهید مرتضوی شلیک کردند و وی را به روی آسفالت خیابان انداختند و در ادامه با خودرو متواری شدند.

سردار سید کمال هادیانفر با بیان اینکه متهمان هنگام فرار با خودروی مورد‌نظر دچار حادثه شدند، گفت: مأموران پلیس پس از دریافت این اطلاعات مهم، هویت عاملان جنایت را شناسایی و در یک عملیات منسجم متهمان را در یک روستا دستگیر کردند. همچنین خودرو شهید نیز کشف شده است‌ و تحقیقات از متهمان درخصوص این پرونده توسط کارآگاهان پلیس آگاهی ادامه دارد.

پیکر این افسر پلیس صبح دیروز در شهرستان کلاله استان گلستان تشییع و به خاک سپرده شد.

جزئیات قتل ستوانیکم محمد مرتضوی به روایت قاتلان وی

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

گفت‌وگوی کاربران درباره این خبر

9 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

  1. موافقم 11
    مخالفم 1

    تو رو خدا اعدامشون کنید هر سه نفر رو ، دیدن فیلم به من غریبه کلی لطمه روحی زد وای ب حال مادر و خواهر و همسر و بستگان این شهید

  2. موافقم 2
    مخالفم 1

    اینا افغانی بودن مامور پاسگاه گفته بود افغانی بودن دستگیرشون کردن حالا چرا شما نوشتید زاهدانی بودن احتمالا برای جلوگیری از تشویش اذهان عمومی بوده یا هرچی کار نداریم بهرحال افغان بودن

  3. موافقم 2
    مخالفم 1

    افغانی بودن افغانها از نسل مغولها هستن اخراج افغانها لز ایران..چرا می گید زاهدانی هستن این مامور اسنپ کار میکنه

  4. موافقم 1
    مخالفم 0

    این مال دو سال پیشه و طبق عادتی که افغان ستیز های کشور مون دارن این رو هم نسبت میدن به افغانی ها
    التماس تفکر بدون تعصب

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.