پرش به محتوای اصلی

قاچاق سوخت در کرمان حادثه آفرید

کد خبر 1012448
قاچاق سوخت کرمان

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان از انفجار یک منزل مسکونی به دلیل انتشار گاز بنزین خبر داد.

ابراهیم بابایی امروز ۱۱ مردادماه در تشریح این خبر گفت: این حادثه در ساعت ۳ و ۴۰ دقیقه بامداد امروز رخ داده است.

او محل این حادثه را کوچه شماره ۲۹ خیابان گلدشت اعلام کرد و افزود: این انفجار علاوه بر آتش‌سوزی گسترده و خسارات قابل توجه، موجب فروریختن شیشه‌های برخی منازل اطراف و ایجاد رعب و وحشت ساکنان این منطقه شد.

مدیرعامل سازمان گفت: خوشبختانه با تلاش آتش‌نشانان، علاوه بر مهار آتش، عملیات لکه‌گیری در فرایند مبارزه با آتش‌سوزی نیز به پایان رسیده است.

بابایی افزود: با توجه به حجم قابل توجه سوخت(بنزین) باقی‌مانده در محل و خودرو، با حضور پلیس و انتقال امن خودرو به خارج از منطقه مسکونی و یا مکان مناسب دیگر، عملیات خاتمه یافت.

او ادامه داد: تا انتقال خودروی حامل سوخت توسط پلیس، یک دستگاه خودروی اطفایی در محل حادثه در خیابان گلدشت حضور داشت.

بابایی بیان کرد: بررسی همکارانی که به‌منظور ثبت گزارش حادثه در محل حضور داشته‌اند و اطلاعات مورد نیاز را جمع‌بندی کرده‌اند، حاکی از این است که پنج دستگاه خودرو و ۲۰ منزل مسکونی از پیامدهای نامطلوب ناشی از انفجار بامداد امروز، کم و بیش خسارت دیده اند.

او با بیان اینکه شدت انفجار، به ترک‌خوردگی برخی ساختمان‌ها منجر شد، گفت: این حادثه، درگیری همسایه‌ها با فرد خاطی را به‌همراه داشت.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان افزود: با توجه به حجم قابل توجه بنزین و بخارات قابل اشتعال موجود در محیط، این آتش‌سوزی گسترده، موجب سوختن یک دستگاه خودرو و خسارت به دو واحد مسکونیِ طبقات فوقانیِ آن شد.

ایسنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.