پرش به محتوای اصلی

فعالیت نوروزگاه عطر یاس از ۳ تا ۱۳ فروردین

کد خبر 511624
سازمان بهشت زهرا (س)

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) از فعالیت نوروزگاه عطر یاس از ۳ تا ۱۳ فروردین خبر داد.

سعید خال در خصوص نوروزگاه عطر یاس اظهارکرد: این نمایشگاه حدود سه سال است راه اندازی شده اما در حقیقت در دو سال گذشته به دلیل استقبال مردمی توسعه پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه از ۳ تا ۱۳ فروردین ماه در صحن شمالی حرم بنیانگذار انقلاب جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد، گفت: نمایشگاه در فضایی حدود سه هکتار با حضور عشایر و اقوام ایرانی از جمله عشایر خونگرم اردبیل، چهارمحال بختیاری، تبریز برگزار می‌شود همچنین غرفه‌های فرهنگی، ورزشی، پاسخگویی به سوالات شرعی و توجه به هنر ایرانی، چایخانه سنتی، مرشد خوانی، نقالی، خیمه شب بازی و سوغات ایرانی تشکیل شده است.

به گزارش ایسنا مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) با تاکید بر اینکه غرفه‌ها پذیرای زائرین و هموطنان از سراسر کشور به حرم بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران هستند،اظهارکرد: سعی شده فضای بسیار مفرح و شادی را برای هموطنان فراهم شود تا خاطره خوشی را از تهران به یادگار ببرند.

به گزارش سایت شهرنوشت، خال تصریح کرد: یکی از مهم ترین جاذبه‌ها، چایخانه نوروزگاه عطر یاس است که در فضای ٥٠٠ متری همه روزه پذیرای شهروندان است. در چایخانه نقالی و پرده خوانی اجرا می شود.ضمن اینکه درشکه‌هایی به صورت رایگان در نظر گرفته شده و زائران را دور رینگ حرم مطهر حضرت امام (ره) جا به جا کند. شهربازی و عروسک گردانی مخصوص کودکان نیز در این فضا وجود دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.