پرش به محتوای اصلی

فعالیت دوربین های ثبت تخلف درآزادراه تهران-کرج

کد خبر 45486
6

رئیس پلیس راه البرز گفت : فعالیت دوربین های کنترل سرعت و ثبت تخلف در آزادراه تهران – کرج آغازشد.

سرهنگ رضا گودرزی افزود: درمرحله نخست این دوربین های ثبت تخلف و کنترل سرعت در 19 نقطه نصب شده که هرنقطه دارای چند دوربین به تناسب خط عبوری است .

وی اضافه کرد: درفازدوم این طرح که درآینده نزدیک اجرا می شود دوربین های کنترل سرعت و ثبت تخلف در چند نقطه دیگر در محور کرج – قزوین و کرج -چالوس نصب می شود .

وی گفت : درزمان حاضر در جاده کرج -چالوس هفت دوربین فعال است که به زودی افزایش خواهد یافت .

گودرزی خاطرنشان کرد که سرعت عامل اصلی اکثر تصادف ها وخسارات وارده است که این دوربین ها قابلیت ثبت تخلف سرعت به صورت لحظه ای و میانگینی است .

وی گفت : در آغاز فعالیت این دوربین ها روزانه به طورمتوسط حدود یک هزارو 500 تخلف ثبت می شود.

وی افزود: با محاسبه زمان طی شده خودرو ازیک دوربین به دوربین دیگری سرعت آن ثبت شده و راننده به صورت خودکار جریمه می شود .

وی گفت : براین اساس حداکثر سرعت درآزادراه های استان البرز درمسیر رفت وبرگشت 100 کیلومتر تعریف شده اکه فراتر از آن تخلف و جریمه خواهد شد.

گودرزی تاکید کرد: با توجه به اینکه آزادراه تهران – کرج و کرج – قزوین یکی از پرترددترین راه های کشور است که نصب این دوربین‌ها نقش مهمی در جلوگیری و کاهش حوادث احتمالی در این استان دارد.

استان البرز دارای یک هزارو 500 کیلومتر راه اصلی ، فرعی و روستایی است .

منبع:ایرنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.