پرش به محتوای اصلی

فتاحی: رسانه‌ها برای فیلم‌برداری از دربی باید قرارداد امضا کنند؛ حتی عکاسان

کد خبر 130355
41

مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ اعلام کرد اگر رسانه‌ای بخواهد از دربی تصویربرداری کند, ابتدا باید با شرکتی اسپانسری‌ قرارداد امضا کند.

سعید فتاحی درباره ممنوعیت حضور دوربین‌ها در دربی فردا به  تسنیم گفت: در این مسابقه فقط دوربین‌های پخش زنده اجازه تصویر برداری خواهند داشت و هر رسانه‌ دیگری که بخواهد تصویربرداری از دربی داشته باشد باید با شرکت اسپانسری‌ که ما با او قرارداد امضا کرده‌ایم مذاکره کند و بعد از بستن قرارداد و گرفتن نامه از این شرکت در دربی حضور پیدا کند.

مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ با بیان اینکه این تصمیم تا این لحظه قطعی است, تاکید کرد: به جز دوربین‌های پخش زنده شبکه 3 سیما, قطعاً اگر رسانه‌ای حتی توسط عکاس خود در ورزشگاه فیلم‌برداری کند, با شکایت شرکت اسپانسری روبه‌رو خواهد شد.

وی در خصوص محرومیت مسلمان و غفوری توسط کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال عنوان کرد: هنوز در این رابطه خبری نداریم اما تاکنون هیچ نامه‌ای به سازمان لیگ مبنی برمحرومیت یا عدم محرومیت این دو بازیکن به دست ما نرسیده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.