پرش به محتوای اصلی

فاجعه در تاسمانی استرالیا: ۱۵۰ نهنگ قاتل به ساحل پریدند

کد خبر 1127181

منابع رسانه‌ای گزارش دادند که بیش از ۱۵۰ نهنگ قاتل بصورت دسته‌جمعی در سواحل استرالیا در اقدامی بی‌سابقه دست به خودکشی زدند.

برندون کلارک، افسر رابط بخش گفت: از ۱۵۷ نهنگ ساحلی، تنها ۹۰ نهنگ هنوز زنده هستند. درحالیکه چند ساعت قبل، اداره گفته بود که ۱۳۶ نهنگ زنده مانده‌اند.

غیرقابل دسترس بودن ساحل، شرایط اقیانوس و چالش‌ها برای رساندن تجهیزات تخصصی به منطقه دورافتاده، تلاش برای نجات این نهنگ‌ها را پیچیده کرده است. کلارک در این خصوص گفت: تلاش برای شناور کردن حیوانات به طور مستقیم چالش برانگیز خواهد بود و البته خطرات ایمنی بسیار زیادی برای کارکنان و پرسنل ما نیز به همراه خواهد داشت.

او گفت که این خودکشی اولین بار از سال ۱۹۷۴ توسط نهنگ‌های قاتل دروغین در تاسمانی بود. او گفت که لاشه نهنگ‌های مرده برای سرنخ مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.