پرش به محتوای اصلی

عامل خرابکاری در نطنز شناسایی شد/ گزارش صدا وسیما درباره جزئیات خرابکاری در نطنز

کد خبر 802520

رضا کریمی متهم به خرابکاری در نطنز که به خارج از کشور فرار کرده است به عنوان عامل خرابکاری در نطنز شناسایی شده است.

رضا کریمی عامل این خرابکاری توسط سربازان گمنام امام زمان شناسایی شده؛ او قبل از حادثه به خارج از کشور گریخته است. این متهم حدود ۴۳ سال سن دارد.

۲۲ فروردین سال جاری بود که یک خرابکاری در سایت غنی‌سازی نطنز به قوع پیوست. در همین راستا، بهروز کمالوندی معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی از وقوع این حادثه‌‌ در بخشی از شبکه برق تاسیسات غنی سازی شهید مصطفی احمدی روشن نطنز خبر داده بود.

به گزارش فارس، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این باره تاکید کرد: صهیونیست‌ها می‌خواهند انتقام توفیقات در مسیر لغو تحریم‌های ظالمانه را از مردم ایران بگیرند، ولی ما اجازه نخواهیم داد و انتقام این اقدامات را از خود صهیونیست‌ها خواهیم گرفت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.