پرش به محتوای اصلی

ضرورت همکاری شرکت های دارویی ایران و پاکستان

کد خبر 157743
16

وزیر بهداشت، بر لزوم همکاری میان شرکت های دارویی و تجهیزاتی دو کشور ایران و پاکستان تاکید کرد.
دکتر سید حسن هاشمی در حاشیه دیدار وزیر بهداشت پاکستان در خصوص مفاد تفاهم نامه امضا شده میان دو کشور ایران و پاکستان، گفت: این تفاهم نامه به دنبال سفر رییس جمهور به کشور پاکستان میان وزارت بهداشت ایران و پاکستان صورت گرفته است و امیدوارم در جهت ارتقا روابط میان دو کشور دوست و همسایه مراحل اجرایی خود را طی کند.

وی با بیان اینکه در حوزه بهداشت عمومی سرنوشت ما و کشورهایی مثل پاکستان به یکدیگر گره خورده است، افزود: از گذشته همکاری‌های متقابلی با این کشور داشته‌ایم که این همکاری‌ها در دولت یازدهم و دوازدهم در حال تقویت است و تفاهم‌ نامه‌ای را در راستای اقدامات عملی و اجرایی مشترک در حوزه سلامت امضا کردیم.

هاشمی با اشاره به همکاری‌های مشترک در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی میان دو کشور ایران و پاکستان، افزود: در حوزه پیشگیری از بیماری‌ها به ویژه بیماری‌های واگیر چه در حوزه انسانی و چه در حوزه دام می‌توانیم اقدامات عملی خوبی را انجام دهیم.

وزیر بهداشت با اشاره به برنامه ملی ایران در حوزه پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر، گفت: این برنامه از سوی سازمان جهانی بهداشت جزء ۱۰ برنامه برتر دنیا شناخته شده است و ما در این زمینه با پاکستان برای پیشگیری از این بیماری‌ها همکاری خواهیم کرد.

به گزارش مهر، هاشمی بر لزوم همکاری میان شرکت های دارویی و تجهیزاتی میان دو کشور ایران و پاکستان تاکید کرد و گفت: امکان توسعه همکاری در قالب سرمایه گذاری های مشترک چه در بخش صادرات و چه در حوزه واردات میان دو کشور وجود دارد و امیدواریم وزرای مربوطه زمینه های همکاری در بخش خصوصی میان دو کشور را فراهم کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.