پرش به محتوای اصلی

ضرورت شناسایی دغدغه‌های مددکاران اجتماعی

کد خبر 412010
1

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به برگزاری همایش ملی مددکاری اجتماعی در ۲۲ و ۲۳ آبان‌ماه بر ایجاد زمینه گفت وگوهای تخصصی و شناسایی دغدغه‌های مددکاران اجتماعی در شرایط تغییرپذیر اقتصادی – اجتماعی و سیاسی – فرهنگی کشور تاکید کرد.

حبیب‌الله مسعودی فرید در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی از متولیان اصلی سیاست‌گذاری علمی و اجرایی مددکاری اجتماعی در کشور است، اظهار کرد: همایش ملی مددکاری اجتماعی با همکاری این سازمان و دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود تا فرصت انتقال تجارب دانشگاهیان و متخصصان فعال در این حوزه را فراهم کند.

وی با بیان اینکه با توجه به واقعیت‌های اجتماعی و مسائل موجود، ارتقای دانش مددکاری اجتماعی و انتقال تجربیات حرفه‌ای می‌تواند سهم بسزایی در تقویت کمی و کیفی این حرفه داشته باشد، گفت: همایش ملی مددکاری اجتماعی تلاش می‌کند تا با همکاری دانشگاه‌ها، انجمن‌ها، موسسات و سازمان‌های دولتی و غیر دولتی، دانش و مهارت مددکاران اجتماعی در حوزه‌های مختلف را به‌روزرسانی کند. این برنامه همچنین بر توانمندسازی گروه‌های ویژه و ارتقای کیفی برنامه‌های آموزشی با بهره‌گیری از آخرین دست آوردهای ملی و جهانی تاکید دارد.

نایب رئیس همایش ملی مددکاری اجتماعی با اشاره به سابقه طولانی‌مدت مددکاری اجتماعی ایران و چالش‌هایی مطرح در سطح آموزشی و نوع تربیت مددکاران اجتماعی، تصریح کرد: بر همین اساس باید ببینیم در فضای واقعی اجتماعی و در حیطه عمل چه دستاوردهایی داشتیم و مسیر آینده باید چه طور باشد؟ شناسایی مداخلات حرفه‌ای و نقاط قوت مددکاری اجتماعی در شرایط چالش برانگیز جوامع در حال توسعه در سطح ملی و بین المللی و ایجاد زمینه گفت و گوهای تخصصی و شناسایی دغدغه‌های مددکاران اجتماعی در شرایط تغییرپذیر اقتصادی-اجتماعی و سیاسی – فرهنگی نیز از دیگر مسائل مورد توجه خواهد بود.

مسعودی فرید با اشاره به مهم‌ترین محورهای این همایش نیز توضیح داد: نقش مددکاری اجتماعی در سلامت و آسیب‌های اجتماعی، مداخله در بحران و حوادث، کودک و مدرسه، توسعه محلی و سکونتگاه‌های غیر رسمی و…از مهم‌ترین محورهای این همایش خواهد بود.

به گزارش ایسنا، همایش ملی مددکاری اجتماعی با عنوان «مددکاری اجتماعی و توسعه پایدار ” از نظریه تا عمل”» ۲۲ و ۲۳ آبان ماه سال در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.