پرش به محتوای اصلی

ضارب شهروندان شیرازی دستگیر شد

جمعه ۲۵ شهریور ۱۴۰۱ ۱۴:۰۴
کد خبر 940665
ضارب شهروندان شیرازی دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان شیراز گفت: فردی که صبح امروز چند شهروند را در مسجد حاج عباس واقع در خیابان حافظ به وسیله چاقو مجروح کرده بود، دستگیر شد.

سرهنگ فرج شجاعی در تشریح جزئیات این حادثه گفت : ساعت ۹ صبح امروز- جمعه ۲۵ شهریور ماه- ، برابر تماس شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر چاقو خوردگی چند نفر شهروند در یکی از مساجد شیراز بلافاصله ماموران انتظامی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی گفت: در بررسی‌های انجام شده مشخص شد مردی ۳۲ ساله اهل یکی از شهرستان های اطراف شیراز به دلایل نامعلومی ۸ نفر شهروند را پس از پایان مراسم دعای ندبه در مسجد حاج‌عباس واقع در خیابان حافظ با چاقو مجروح کرده است.

این مقام انتظامی افزود: متهم با تلاش ماموران کلانتری ۳۴ جام جم دستگیر و به مقر انتظامی انتقال داده شد. و ۸ نفر مصدوم نیز توسط ۴ دستگاه آمبولانس اورژانس به بیمارستان شهید رجایی شیراز اعزام شدند .

فرمانده انتظامی شهرستان شیراز اظهار داشت برابر استعلام صورت گرفته خوشبختانه وضعیت مصدومان رضایتبخش اعلام شده و تحقیقات از متهم درخصوص علت و انگیزه ارتکاب این جرم در دست بررسی است .

سرهنگ شجاعی بابیان اینکه مسئولان انتظامی شیراز با حضور در بیمارستان از مصدومان حادثه عیادت و دلجویی کردند، از شهروندان خواست به شایعات فضای مجازی توجه نکنند و هرگونه اخبار را از طریق منابع رسمی و خبرگزاری های معتبرپیگیری و دریافت کنند.

ایلنا

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.