پرش به محتوای اصلی
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد:

صادرات ملون آلوده به “لیستریا” از استرالیا

سه‌شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ ۱۲:۳۷
33

سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: میوه “ملون” آلوده به باکتری لیستریا از استرالیا دست‌کم به ۹ کشور جهان صادر شده است.

به گزارش ایسنا، سازمان جهانی بهداشت با اشاره به صادرات ملون‌های آلوده به باکتری لیستریا به ۹ کشور جهان اعلام کرد: شیوع این باکتری در استرالیا دست‌کم هفت کشته بر جا گذاشته و به یک مورد سقط جنین منجر شده است.

این خربزه‌های آلوده از استرالیا به هنگ کنگ، ژاپن، کویت، مالزی، عمان، قطر، سنگاپور، امارات متحده عربی و بحرین صادر شده است.

مقامات استرالیایی اعلام کردند: در فاصله هفدهم ژانویه تا ششم آوریل ۱۹ مورد تایید شده ابتلا به باکتری لیستریا گزارش شده که تمامی آنان در بیمارستان بستری شده‌اند. همچنین هفت نفر بر اثر این عفونت فوت کرده‌اند.

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت دوره نهفتگی باکتری لیستریا تا حدود قابل توجهی زیاد است و به همین دلیل احتمال دارد موارد دیگری از آلودگی گزارش شود.

به گزارش ژاپن تودی، این باکتری در نوع خفیف موجب اسهال و تب در افراد سالم می‌شود اما شکل شدید آن می‌تواند در میان افراد پرخطر همچون زنان باردار، نوزادان، افراد مسن و بیماران مبتلا به سرطان و ایدز به مشکلات جدی و مننژیت منجر شود.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.