پرش به محتوای اصلی

شوخی مسلحانه با اهالی محله ولنجک!

کد خبر 961838
شوخی مسلحانه با اهالی محله ولنجک!

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: ۶ پسرجوان که با اسلحه پلاستیکی(کلت و کلاشینکف ) با اهالی محله ولنجک شوخی کرده بودند، دستگیر شدند.

سرهنگ جلیل موقوفه‌ای؛ رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ، اظهار کرد: ساعت یک بامداد امروز جمعه دوم دی ماه، 6 نفر (پسر17 الی 18 ساله) با 2 دستگاه خودرو 206 و با در دست داشتن اسلحه پلاستیکی(کلت و کلاشینکف) در منطقه ولنجک با حرکات نمایشی و لایی کشیدن و تیک آف زدن و… برای شهروندان این منطقه ایجاد مزاحمت کرده بودند که توسط عوامل کلانتری 163 ولنجک دستگیر و تحویل مرجع قضایی شدند.

این مقام ارشد انتظامی عنوان کرد: متهمان در اظهارات خود اعلام کردند که برای تفریح و سرگرمی دست به این کار زده‌اند.

به گزارش تسنیم، رئیس پلیس پیشگیری پایتخت متذکر شد: لازم بذکر است که هرگونه اقدام که کوچکترین خدشه‌ای به امنیت و احساس امنیت شهروندان وارد کند، پلیس با آن برخورد خواهد کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.