پرش به محتوای اصلی

شمار نجات یافتگان ارتفاعات دیزین به ۹ نفر رسید

کد خبر 871167
شمار نجات یافتگان ارتفاعات دیزین به ۹ نفر رسید

مدیر عامل جمعیت هلال احمر البرز گفت : شمار نجات یافتگان تیم ۱۰ نفره گرفتار در ارتفاعات دیزین به ۹ نفر رسید.

محمد باقر خلفی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت : یک نفر از مجموع ۱۰ عضو این تیم که دچار حادثه سقوط شده به دلیل برودت هوا، صعب العبور بودن مسیر هنوز به نقطه امن منتقل نشده و چهار تیم امدادی با مشارکت چند کوهنورد بومی برای نجات وی به محل اعزام شده اند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به شرایط سخت مسیر مقرر شد تا با استفاده از بالگرد بتوانیم فرد مورد نظر را نجات دهیم .

خلفی گفت : اعضای یک تیم ۱۰ نفره طبیعت گرد عصر روز گذشته در ارتفاعات دیزین گرفتار شده بودند که در ابتدای ماموریت ۲ تیم سریعا به محل اعزام شدند.

وی خاطرنشان کرد: پس از جستجوی ۲ ساعته هفت نفر و ۲ نفر دیگر نیز در بامداد امروز نجات یافتند.

خلفی یادآورشد که مجموعه فرهنگی و ورزشی دیزین از ابتدای این ماموریت تا کنون همکاری شایسته ای با امدادگران هلال احمر داشتند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.