پرش به محتوای اصلی

شرارت در آبراه‌های بین المللی بدون پاسخ نمی‌ماند

کد خبر 625217
69

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: راهزنی دریایی و شرارت در آبراه‌های بین المللی که با هدف ناامن سازی رفت و امد شناورهای تجاری انجام می شود بدون پاسخ نخواهد ماند.

 

دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به حمله موشکی بامداد جمعه به نفت کش ایرانی دردریای سرخ، گفت: راهزنی دریایی و شرارت در آبراه‌های بین المللی که با هدف ناامن سازی رفت و امد شناورهای تجاری انجام می شود بدون پاسخ نخواهد ماند.

 

به گزارش مهر، وی افزود: کمیته ویژه بررسی موضوع حمله به شناور سابیتی که در نزدیکی سواحل عربستان سعودی در دریای سرخ هدف دو موشک قرار گرفت تشکیل شده و گزارش آن به زودی برای اخذ تصمیم به مراجع مسئول ارائه می شود.

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: با بررسی تصاویر ویدیویی موجود و شواهد اطلاعاتی جمع آوری شده، سرنخ‌های اصلی این ماجراجویی خطرناک بدست آمده است.

 

شمخانی به اقدامات تخریبی دیگری که طی ماه های گذشته بر علیه نفت کشهای ایرانی «هپینس و هلم» در دریای سرخ صورت پذیرفته اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ناامن سازی آبراه های بین المللی، مخاطرات نگران کننده ای را برای اقتصاد جهانی بدنبال خواهد داشت و مسئولیت عواقب ان متوجه برنامه ریزان، مجریان و پشتیبانی کنندگان از اینگونه اقدامات تحریک آمیز خواهد بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.