پرش به محتوای اصلی

پیش‌بینی وضعیت آب و هوا؛

شب‌های زیر صفر درجه در مناطق زلزله‌زده

کد خبر 642360
شب‌های زیر صفر درجه در مناطق زلزله‌زده

سازمان هواشناسی اعلام کرده هوای سرد طی این هفته در نواحی زلزله زده شمال غرب کشور ماندگار خواهد بود و دمای هوا در برخی نقاط به منفی ۷ درجه خواهد رسید.

 

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور  اعلام کرد: از امروز تا پنجشنبه در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم خواهد بود و به سبب پایداری هوا افزایش غلظت آلاینده های جوی و کاهش کیفیت هوا به ویژه در شهرهای صنعتی و پرجمعیت پیش بینی می شود.

 

صادق ضیاییان افزود: امروز در نواحی مرکزی خلیج فارس، بارش پراکنده و احتمال رعد و برق وجود دارد. همچنین از امروز تا اواسط فردا غرب دریای عمان، شرق خلیج فارس و تنگه هرمز مواج خواهد بود و در نوار شرقی کشور سرعت وزش باد افزایش می یابد.

 

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه وضعیت جوی مناطق زلزله زده گفت: طی این هفته در نواحی زلزله زده شمال غرب کشور هوای سرد ماندگار خواهد بود و دمای هوا در سردترین ساعات برای منطقه میانه حدود منفی یک تا دو درجه سانتیگراد و در ناحیه سراب حدود منفی ۷ تا ۵ درجه پیش بینی می شود. در سه روز آینده آسمان این مناطق صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و بعدازظهر پنجشنبه و روز جمعه در این مناطق افزایش ابر و بارش های پراکنده دور از انتظار نیست.

 

هوای تهران امروز و فردا صاف و غبارآلود پیش بینی شده و بیشترین و کمترین دمای هوای پایتخت امروز به ترتیب ۱۷ و ۹ درجه سانتیگراد اعلام شده است.

 

شهرکرد امروز در سردترین ساعات دمای منهای ۸ سانتیگراد را تجربه خواهد کرد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.