پرش به محتوای اصلی

سه بازیکن استقلال در کلینیک فیزیوتراپی

کد خبر 316268
8

در حالی که تمرینات تیم استقلال چند روزی است زیر نظر شفر آغاز شده، سه بازیکن این تیم فعلا به جای تمرین فیزیوتراپی می‌کنند.

به گزارش مهر، آبی ها قبل از شروع فصل مصدومانی دارند که تمرینات شان را بدون حضور آنها آغاز کرده اند. مصدومانی که نمی توانند فصل را با آنها شروع کنند. داریوش شجاعیان هافبک شیرازی و محسن کریمی مهاجم ساروی این تیم در نیم فصل دوم فصل گذشته از ناحیه رباط صلیبی پا دچار آسیب دیدگی شده و به ناچار پای مصدوم شان را به تیغ جراح سپردند. همچنین روزبه چشمی که در جریان یکی از تمرینات تیم ملی در روسیه از ناحیه کشاله دچار آسیب دیدگی شدید شد، هم شرایط شرکت در تمرین را ندارد.

ظهر امروز این سه بازیکن استقلال در کلینیک باشگاه استقلال حضور یافته و تمریناتی خاص را زیر نظر پزشک در کنار فیزیوتراپی انجام دادند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.