پرش به محتوای اصلی

سهم ۵۳ درصدی پتروشیمی‌ها در سامانه نیما

دوشنبه ۹ دی ۱۳۹۸ ۱۴:۳۳
کد خبر 667869
سهم-۵۳-درصدی-پتروشیمی‌ها-در-سامانه-نیما

رئیس کل بانک مرکزی اظهار داشت: پتروشیمی‌ها به‌خوبی به تعهدهای خود عمل کرده‌اند، به‌گونه‌ای که ۹۲ درصد تعهد صادراتی خود را تا پایان مردادماه تامین کرده‌اند و این رقم از نظر بانک مرکزی رقمی قابل قبول است.

 

عبدالناصر همتی، صبح امروز (دوشنبه، نهم دی‌ماه) در دیدار رئیس‌جمهوری با فعالان صنعت پتروشیمی که هم‌زمان با گرامیداشت این صنعت در محل سالن اجلاس سران برگزار شد، با بیان اینکه برای واردات کالاهای مورد نیاز کشور ۲۹ میلیارد دلار نیاز ارزی بود که رقمی قابل توجه است و توانستیم باوجود فشار بی‌سابقه دشمنان آن را تامین کنیم، گفت: پتروشیمی‌ها ۲۰ درصد این رقم را تامین کردند و در سامانه نیما نیز حدود ۵۳ درصد سهم پتروشیمی‌ها بود.

 

وی با بیان اینکه پتروشیمی‌های کشور در سامانه نیما پیشتاز هستند، افزود: خوشبختانه مدیران پتروشیمی‌ها در شرایط سخت فشار و تحریم در تامین ارز سامانه نیما کمک‌های بسیار شایانی داشتند و با این روند در آینده می‌توانند در گردش تجارت کشور تاثیرگذار باشند.

 

به گزارش ایلنا ،رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه پتروشیمی‌ها به‌خوبی به تعهدهای خود عمل کرده‌اند، به‌گونه‌ای که ۹۲ درصد تعهد صادراتی خود را تا پایان مردادماه تامین کرده‌اند و این رقم از نظر بانک مرکزی رقمی قابل قبول است، گفت: صنایع پتروشیمی، پیشتازان تامین ارز مورد نیاز کشور در این شرایط هستند.

 

در این آیین از هفت تن از مدیران و فعالان نمونه صنعت پتروشیمی کشور تجلیل شد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.