پرش به محتوای اصلی

سهم پژوهش از تولید ناخالص داخلی ۶۷صدم درصد تعیین شد

کد خبر 471057
39

معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: بودجه پژوهشی دانشگاه ها و پژوهشگاه ها برای سال ۹۸ در حد انتظار نیست و سهم پژوهش از تولید ناخالص داخلی نیز ۶۷صدم درصد تعیین شد.

مسعود برومند در گفتگو با مهر گفت: براساس لایحه بودجه سال ۹۸ بودجه پارک های علم و فناوری افزایش خوبی داشته است اما بودجه پژوهشی دانشگاه ها و پژوهشگاه ها در حدانتظار نبوده است.

وی افزود: بودجه معاونت علمی و فناوری نیز در لایحه بودجه سال آینده با کاهش مواجه شده است.

معاون پژوهشی وزارت علوم اظهار داشت: امیدواریم که در کمیسیون تلفیق تغییراتی درخصوص بودجه های پژوهشی ایجاد شود چراکه مجلس همیشه نسبت به این موضوع نظر مساعد و مثبت داشته و نمایندگان تلاش کردند تا در این زمینه افزایش بودجه داشته باشیم.

برومند خاطرنشان کرد: من به عنوان دبیر شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری ترجیح می دهم که بودجه پژوهش و فناوری کشور بیشتر شود اما باید شرایط، امکانات و وضعیت دولت و کشور را نیز در نظر گرفت.

وی افزود: براساس لایجه بودجه سال ۹۸ سهم پژوهش از تولید ناخالص ملی کشور حدود ۶۷ صدم درصد تعیین شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.