پرش به محتوای اصلی

سقوط ۱ درصدی نرخ روبل روسیه با تصویب تحریم‌های جدید آمریکا

کد خبر 488486
نرخ روبل

نرخ روبل روسیه پس از این که سناتورهای آمریکا تحریم‌های جدیدی بر علیه روسیه تصویب کردند بیش از ۱ درصد در برابر دلار سقوط کرد و به نرخ برابری ۶۶.۵۵ رسید.

به گزارش بازتاب به نقل از رویترز، پس از این که سناتورهای آمریکا تحریم‌های جدیدی بر علیه روسیه تصویب کردند، نرخ روبل روسیه بیش از ۱ درصد در برابر دلار سقوط کرد و به نرخ برابری ۶۶.۵۵ رسید.

روز پنج‌شنبه تا ساعت ۱۲:۰۱ به وقت تهران، نرخ برابری روبل روسیه با دلار ۰.۲۹ درصد رشد کرد و به ۶۶.۸۱ رسید.

چهارشنبه شب، یک گروه فراحزبی از نمایندگان سنای آمریکا، تحریم‌های جدیدی را بر علیه روسیه تصویب کردند. علت این تحریم‌ها، دخالت در انتخابات آمریکا و تجاوز به خاک اوکراین اعلام شده است.

این جدید ترین تلاش نمایندگان برای وادار کردن ترامپ به اتخاذ مواضع سخت‌تر در مقابل روسیه است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.