پرش به محتوای اصلی

سقوط آزاد شاخص بورس

کد خبر 1083817
سقوط آزاد شاخص بورس

با افزایش احتمال درگیری نظامی میان ایران و اسرائیل، بورس تهران برای دومین روز معاملاتی متوالی ریزش سنگینی را پشت سر گذاشت.

در معاملات امروز شنبه 13 مرداد ماه 1403، شاخص کل بورس تهران 61 هزار و 705 واحد نسبت به روز کاری گذشته پایین‌تر ایستاد و به سطح 2 میلیون و 6 هزار و 666 واحد رسید.

شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با ریزش 19 هزار و 888 واحدی در رقم 637 هزار و 859 واحدی ایستاد.

شاخص کل فرابورس 596 واحد افت کرد به رقم 20 هزار و 743 واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با کاهش 4 هزار و 871 واحد به سطح 109 هزار و 967 واحد رسید.

بزرگان سبز و قرمز بورس و فرابورس

امروز نمادهای فارس، فملی و فولاد نمادهای قرمزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در افت شاخص کل بورس داشتند. در سوی دیگر نمادهای نمرینو، سدشت و آپ از معدود نمادهای سبز بازار بودند.

در فرابورس نیز نمادهای آریا، شگویا و هرمز بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.