پرش به محتوای اصلی

سفر کوتاه ولیعهد عربستان به کویت

دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ ۸:۵۸
12

ولیعهد عربستان سعودی در سفری کوتاه به کویت با مقامات این کشور دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش بازتاب به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، در دیدار روز یکشنبه محمد بن سلمان با شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح مسائل مربوط به تولید نفت و میانجیگری کویت درباره حل و فصل اختلافات موجود با قطر بررسی شد.
وی ساعاتی پس از ورود به کویت که در قصر بیان از سوی شیخ صباح الاحمد مورد استقبال قرار گرفت، به دیدارش از این کشور پایان داد.
این نخستین سفر بن سلمان به کویت پس از تصدی منصب ولیعهدی عربستان است. وی زمانی که جانشین ولیعهد بود نیز سفری به کویت داشت.
عربستان، کویت، قطر، امارات، بحرین و عمان اعضای شورای همکاری خلیج فارس به شمار می‌روند.
ژوئن ۲۰۱۷ بحران دیپلماتیک میان عربستان، مصر، بحرین و امارات با قطر به وجود آمد و این کشور‌ها دوحه را به حمایت از ‘تروریسم’ متهم کردند.
از آن زمان کویت میانجیگری برای حل این بحران را برعهده گرفت، اما تاکنون تلاش‌های این کشور به شکست انجامیده است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.