سرکه سیب و درمان کبد چرب و قلب

    کد خبر :1006997
سرکه سیب کبد چرب و قلب

کارشناس گیاهان دارویی گفت: مصرف سرکه سیب در ناشتا موجب درمان بیماری‌های کبد می‌شود.

اعظم میری، با بیان اینکه کبد چرب یک بیماری مزمن است که در صورت عدم درمان بیمار را با عوارض جدی روبرو می‌کند، اظهار کرد: این فرآورده به دفع سموم از بدن کمک می‌کند و با رفع چربی‌های جمع شده در بدن موجب بهبود عملکرد کبد و کاهش علائم می‌شود.

وی افزود: همچنین یکی دیگر از خواص سرکه سیب برای کبد چرب این است که ورم کبد را بهبود می‌بخشد.

میری ادامه داد: با توجه به اینک سرکه سیب ترکیب اسیدی دارد، مصرف آن باید از مقادیر کم شروع شود و به تدریج افزایش پیدا کند.

وی با بیان اینکه سرکه سیب به دلیل دارا بودن استیک اسید، می‌تواند میزان کلسترول خون را کاهش دهد و از این طریق گرفتگی عروق را کم و بیماری قلبی را درمان کند، اظهار کرد: پس بیماران باید مصرف سرکه سیب را از روزی یک قاشق غذاخوری شروع کنند و در صورتی‌که مشکلی مانند سوزش مری را احساس نکردند، چند روز بعد میزان مصرف را به روزی دو قاشق غذاخوری افزایش دهند.

این کارشناس گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: خواص سرکه سیب طبیعی برای فشار خون نیز است و به طور موثری می‌تواند آن را کاهش دهد. به این ترتیب مصرف سرکه سیب به طور غیرمستقیم و از طریق کنترل فشار خون بر سلامت قلب تاثیرگذار است.

 ایسنا

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید