پرش به محتوای اصلی

سرقت 150 کانتینر از بندر شهید رجایی پس از انفجار

کد خبر 1141066
سرقت بندر شهید رجایی انفجار

پس از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، استاندار هرمزگان از ناپدید شدن ۱۵۰ کانتینر خبر داد. وی توضیح داد که این سرقت در شرایط آشفته و غبارآلود پس از انفجار صورت گرفته و اکنون پرونده‌ای برای پیگیری این اتفاق در دادستانی هرمزگان تشکیل شده است.

استاندار هرمزگان در سخنانی هشدارآمیز اعلام کرد که ۱۵۰ کانتینر در فضای بحرانی و پس از انفجار به طرز مشکوکی از محوطه بندر ناپدید شده‌اند. وی به تلاش‌ها برای ایجاد دالان‌هایی جهت جداسازی کانتینرهای سالم از آسیب‌دیده اشاره کرده و افزود که در آن شرایط بحرانی، برخی افراد سودجو از وضعیت استفاده کرده و این کانتینرها را از محدوده بندر خارج کرده‌اند. تاکنون اطلاعات دقیقی از محتویات این کانتینرها منتشر نشده، اما برخی منابع غیررسمی احتمال می‌دهند که بخشی از آن‌ها حاوی کالاهای اساسی یا اقلام وارداتی بوده‌اند.

در پی این اتفاق، دادستانی هرمزگان وارد عمل شده و احتمال می‌رود که برخی از افراد مسئول در سوءمدیریت یا همکاری در سرقت بازداشت شوند. منابع آگاه از بررسی فیلم‌های نظارتی و کنترل تردد خودروها در ساعات پس از انفجار خبر داده‌اند.

این حادثه نه تنها خسارات فنی و زیست‌محیطی به بار آورده، بلکه به گفته کارشناسان، امنیت زنجیره تأمین در مبادی ورودی کشور را نیز به چالش کشیده است. در صورتی که سرقت ۱۵۰ کانتینر اثبات شود، این موضوع به‌طور جدی نیاز به بازنگری در مدیریت بحران، نظارت گمرکی و کنترل مبادی رسمی تجاری کشور خواهد داشت.

ایران جیب

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.