پرش به محتوای اصلی

سرقت ۱۷۰ میلیون دلاری ارز رمزنگار در ایتالیا

کد خبر 221924
43

یک صرافی صاحب نام ایتالیایی مورد دستبرد ۱۷۰ میلیون دلاری توسط هکرها قرار گرفت که دومین سرقت بزرگ از صرافی ها در چند هفته اخیر محسوب می شود.

به گزارش بازتاب به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، ظرف کمتر از یک ماه اخیر دومین سرقت بزرگ از صرافی های ارز رمزنگار کلید خورد و این بار هکرها موفق به خالی کردن کیف های الکترونیکی ارزهای دیجیتال از یک صرافی در ایتالیا شدند.

در همین حال صرافی «بیت گریل» در ایتالیا اعلام کرد که هکرها به ارزش ۱۷۰ میلیون دلار از ارزهای رمزنگار Nano این صرافی را که در قالب ۱۷ میلیون ژتون بود را به سرقت برده اند. در حال حاضر این صرافی تمامی برداشت ها و سپرده ها را به حالت تعلیق درآورده است.

بر پایه این گزارش ۲ هفته پیش هکرها ۵۳۰ میلیون دلار ارز رمزنگار را از صرافی «کوین چک» توکیو ژاپن به سرقت برده بودند. همچنین در ماه دسامبر سال گذشته میلادی هم یک سرقت ۷۰ میلیون دلاری از صرافی «نایس هاش» ارز رمزنگار کره جنوبی گزارش شده است.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.