پرش به محتوای اصلی

سارقی که ماشین و عابربانک مالباخته را با هم می‌دزدید

کد خبر 466994
66

سرپرست پلیس آگاهی استان البرز از دستگیری سارقی که پس از سرقت 20 خودرو، آنها رابه پارکینگ‌های متفرقه انتقال داده و در فرصت‌های مناسب اقدام به فروش قطعات آنها می‌کرد خبر داد.

سرهنگ محمد نادربیگی گفت: در پی وقوع سرقت‌های متعدد خودرو در سطح شهر کرج بلافاصله تیم زبده‌ای از کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی وارد عمل شده و بررسی‌های اطلاعاتی را در خصوص شناسایی سارق یا سارقان آغاز کردند.

وی اظهار داشت: با توجه به این که پس از ارتکاب به جرم، با کارت بانکی مالباخته که در داخل خودرو بود وجوه حساب آنها برداشت شده بود، بلافاصله تصاویر دوربین‌های مداربسته شعب بانک‌ها مورد بازبینی قرار گرفته و تصویر فردی که در زمان استفاده از عابربانک مشاهده شده بود، مورد شناسایی قرار گرفت.

این مقام انتظامی گفت: پس از چندین روز کار اطلاعاتی در نهایت منزل نامبرده در کمالشهر کرج، شناسایی و طی یک عملیات غافلگیرانه در منزلش دستگیر و مقادیری اموال و قطعات خودروهای مسروقه از جمله ضبط خودرو، باند، مدارک شناسایی، کارت‌های بانکی و … کشف شد.

وی ادامه داد: متهم در بازجویی‌های ماموران به ناچار به جرم خود مبنی بر 20 فقره سرقت خودرو در مناطق مختلف کرج اعتراف کرده و اذعان کرد که پس از سرقت خودروهای مدل پایین که فاقد تجهیزات ایمنی بودند آنها را به پارکینگ‌های متفرقه انتقال داده و به مرور اقدام به فروختن قطعات خودروها می‌کرد.

رئیس پلیس آگاهی استان البرز اظهار کرد: با پیگیری‌های ماموران، 19 دستگاه از خودروهای سرقتی در پارکینگ‌های متفرقه در مناطق مختلف کرج کشف شد و مالکان آنها شناسایی شدند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ نادربیگی به شهروندان توصیه کرد از پارک کردن خودرو در مکان‌های نا امن، کم تردد، خلوت و تاریک خودداری و خودروی خود را به لوازم ایمنی مجهز کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.