پرش به محتوای اصلی

زمین لرزه پنج ریشتری به واحدهای خسارت دیده زلزله قبلی بندرعباس آسیب زد

دوشنبه ۶ دی ۱۴۰۰ ۱۵:۲۸
زمین لرزه پنج ریشتری به واحدهای خسارت دیده زلزله قبلی بندرعباس آسیب زد

فرماندار بندرعباس گفت: زمین لرزه پنج ریشتری امروز در منطقه سیاهو بندرعباس به واحدهایی که از زمین لرزه ۲۳ آبان خسارت دیده بودند آسیب وارد کرد.

عزیزاله کناری، فرماندار بندرعباس با اشاره به زمین لرزه‌ای به بزرگی پنج ریشتر ساعت ۱۱ و یک دقیقه و ۵۶ ثانیه که در منطقه دهستان سیاهو رخ داد، افزود: هم اکنون تیم‌های ارزیاب هلال احمر در منطقه حضور داشته و درحال بررسی خسارت‌ها هستند.

وی ادامه داد: گزارش‌های دریافتی بروز خسارت در زیرساخت‌هایی همچون شبکه انتقال آب و توزیع برق و یا شبکه‌های ارتباطی را در خود ندارند و چنانچه حادثه و مساله‌ای برای این بخش رخ دهد با هماهنگی نهادهای متولی به سرعت رفع می‌شود.

وی اضافه کرد: بخشدار مرکزی بندرعباس هم به منطقه متاثر از زمین لرزه عزیمت کرده تا از نزدیک موارد احتمالی را پیگیری و دنبال کند و بخشدار قلعه قاضی هم بررسی های اولیه را به پایان رسانده است.

این زمین لرزه در ساعت ۱۱ و یک دقیقه و ۵۶ ثانیه و در عمق ۱۵ کیلومتری زمین به وقوع پیوست.

کانون این زمین لرزه در ۳۱ کیلومتری قلعه قاضی، ۳۷ کیلومتری تخت و ۳۸ کیلومتری فین در استان هرمزگان بوده است.

به گزارش ایرنا، هرمزگان جزو مناطق پر خطر از نظر رخداد طبیعی زمین‌لرزه است و در ۲۳ آبان ماه نیز ۲ زمین لرزه بالای ۶ ریشتر در بخش فین شهرستان بندرعباس رخ داد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.