پرش به محتوای اصلی

زلاتان ابراهیموویچ در آستانه بازگشت قرضی به میلان

کد خبر 425190
24

زلاتان ابراهیموویچ، ستاره سوئدی تیم فوتبال لس‌آنجلس گلکسی در آستانه بازگشت قرضی به میلان است.

نشریه ایتالیایی «گاتزتا دلو اسپورت» گزارش داد، زلاتان ابراهیموویچ می‌تواند با قرارداد قرضی شش ماهه که تا ماه ژوئن 2019 اعتبار دارد، به میلان بپیوندد، تیمی که بین سال‌های 2010 تا 2012 – یک فصل قرضی و یک فصل رسمی – عضو آن بوده است.

زلاتان 37 ساله روز گذشته (جمعه) تأیید کرد که این چیز پنهانی نیست که میلان به دنبال بازگرداندن وی به سن‌سیروست و تأکید کرد زمانی که به این تیم ایتالیایی پیوست بابت روزهای غم‌انگیزش در بارسلونا ناراحت بوده است، اما میلان لبخند را دوباره روی لبان او برگرداند و حالا می‌خواهد محبت آنها را جبران کند.

براساس گزارش‌های منتشرشده باشگاه لس‌آنجلس گلکسی برنامه‌ای برای فروش زودهنگام زلاتان ندارد، اما طرفین در حال مذاکره با یکدیگر هستند تا به توافقی برسند که به سود طرفین باشد. «گاتزتا دلو اسپورت» می‌گوید راه‌حل موجود پیوستن ایبرا به میلان با قرارداد قرضی شش ماهه است، این در حالی که لیگ MLS از ماه ژانویه تا ژوئن 2019 تعطیل است.

گفته می‌شود باشگاه میلان برای به خدمت گرفتن زلاتان برای مدت شش ماه قرضی، 2.2 میلیون یورو پرداخت خواهد کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.