پرش به محتوای اصلی

ریزش 15 هزار واحدی شاخص بورس

کد خبر 1043808
شاخص بورس

در معاملات امروز سه‌شنبه پنجم دی ماه 1402، شاخص کل بورس تهران 15 هزار و 721 واحد نسبت به روز کاری گذشته پایین‌تر ایستاد و به سطح 2 میلیون و 178 هزار و 778 واحد رسید.

شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با کاهش 5 هزار و 367 واحدی در رقم 755 هزار و 256 واحدی ایستاد.

شاخص کل فرابورس با افت 155 واحدی به رقم 26 هزار و 309 واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با کاهش هزار و 113 واحد به سطح 137 هزار و 312 واحد رسید.

بزرگان سبز و قرمز بورس و فرابورس

امروز فملی، فولاد و کگل نمادهای قرمز پوش بورس بودند که بیشترین اثر را در ریزش شاخص کل بورس داشتند. در مقابل ونوین، اخابر و وساخت از نمادهای سبز بودند که اثر مثبت بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نمادهای ثپردیس، بساما و کگهر بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند و نمادهای وسپهر، بپاس و هرمز بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص کل فرابورس داشتند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.