پرش به محتوای اصلی

ریزش ساختمان ۵ طبقه در تبریز/عکس

کد خبر 872561
ریزش ساختمان ۵ طبقه در تبریز

بر اساس آخرین گزارش‌ها از مسئولان عملیاتی، در اثر حادثه فروریزش ساختمان پنج طبقه در تبریز تا به این لحظه ۱۴ نفر مصدوم شده و دو نفر کشته شده‌اند و احتمالا سه نفر دیگر هنوز در زیر آوار محبوس هستند.

محمدباقر هنربر، مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی سه شنبه شب، ۳۰ آذرماه، در گفت‌وگوی خبری، اظهار کرد: حوالی ساعت ۱۸گزارش تخریب یک واحد ساختمان پنج طبقه در خیابان عباسی، کوی شهید بهشتی تبریز اعلام شد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: بلافاصله تمامی نیروهای امدادی و عملیاتی از دستگاه‌های مختلف هلال احمر، نیروی انتظامی، اورژانس، شهرداری، شرکت‌های برق، گاز و آب، غوامل راهداری و … در محل حادثه حضور یافتند.

وی ادامه داد: امام جمعه تبریز، استاندار، فرماندار و دادستان تبریز از حادثه دیدگان عیادت کرده و اکنون در صحنه حادثه از نزدیک روند عملیات امدادرسانی را دنبال می‌کنند.

هنربر گفت: بر اساس گزارش اقوام ساکن این ساختمان احتمالا سه نفر دیگر هنوز در زیر آوار محبوس هستند.

وی از تداوم عملیات تجسس و آواربرداری با کمک نیروهای امدادی و عملیاتی خبر داد.

در ادامه دکتر فرزاد رحمانی، رئیس اورژانس آذربایجان شرقی نیز گفت: تاکنون ۱۶ نفر از زیر آوار بیرون کشیده شده‌اند که ۱۴ نفر از آن‌ها مصدوم بوده و دو نفر فوت کرده‌اند.

وی ادامه داد: از بین مصدومان، پنج نفر ترخیص شده و ۹ نفر تحت نظر هستند که حال دو نفر از آن‌ها وخیم است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.