پرش به محتوای اصلی

روسیه مطابق توافق اوپک تولید نفت خود را کاهش داده است

کد خبر 524074
روسیه

وزیر انرژی روسیه، الکساندر نواک گفت: روسیه تا به حال تولیدات نفت خام خود را مطابق با توافق جامع خود با اوپک و متحدان نفتی، کاهش داده است.

به گزارش بازتاب به نقل از رویترز، وزیر انرژی روسیه، الکساندر نواک، به خبرنگاران در مسکو گفت: روسیه تا به حال تولیدات نفت خام خود را مطابق با توافق جامع خود با اوپک و متحدان نفتی، کاهش داده است.

در اوایل ماه مارس، نواک گفته بود که روسیه به کاهش تولیدات خود سرعت بیشتری خواهد بخشید و در نظر دارد تا اواخر ماه مارس یا اوایل آوریل به سهم تعیین شده خود از کاهش تولیدات اوپک پلاس برسد.

این در حالی است که در چند هفته گذشته، گزارشاتی از این منتشر شده است که روسیه از تمدید توافق کاهش تولیدات اوپک پلاس پس از ماه جون خرسند نخواهد بود.

از سوی دیگر، الکسی سازانوف، رئیس اداره مالیات وزارت مالی روسیه، خبر داد که امسال قرار است روسیه از صندوق ذخایر ملی خود ۳.۳ میلیارد دلار، برای پایین نگاه داشتن قیمت‌های بنزین و گازوئیل خود، به شرکت‌های نفتی طرف قرارداد، پرداخت کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.